Izdelano s smislom za detajle

Politika varstva osebnih podatkov

V podjetju LOGAR TRADE d.o.o. (v nadaljevanju LOGAR TRADE) ravnamo z osebnimi podatki skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Splošno uredbo GDPR in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave.

Shranjevanje podatkov

Opozarjamo, da upravljavec spletne trgovine zaradi poenostavitve postopka nakupovanja in poznejše obdelave pogodb uporablja piškotke, ki shranjujejo podatke IP imetnika povezave, ime, naslov in številko kreditne kartice kupca itd.

Poleg tega za namen obdelave pogodbe hranimo tudi naslednje podatke: e-poštni naslov, ime, priimek, podjetje, identifikacijsko številko za DDV, telefonsko številko.

Podatki, ki jih posredujete, so potrebni za izpolnitev pogodbe ali izvajanje pred-pogodbenih postopkov. Brez teh podatkov z vami ne bomo mogli skleniti pogodbe. Podatki se ne posredujejo tretjim osebam, razen prenosa podatkov o kreditnih karticah bankam, ki jih obdelujejo/ ponudnikom plačilnih storitev za namen obremenitve kupnine in dostavnim službam/prevoznim podjetjem, ki jih naročimo za dostavo blaga, ter našemu računovodskemu servisu za izpolnitev naših davčnih obveznosti.

Rok hrambe osebnih podatkov (obračunski podatki in z njimi povezani kontaktni podatki o posameznikih) se lahko za namen izpolnjevanja pogodbenih obveznosti hranijo do popolnega plačila nakupa oziroma najdlje do poteka zastaralnih rokov v zvezi s posamezno terjatvijo, ki lahko po zakonu znaša od enega do petih let. Računi se hranijo še 10 let po poteku leta, na katerega se račun nanaša v skladu z zakonom, ki ureja davek na dodano vrednost.

Soglasje za obdelavo podatkov (GDPR)

Obdelava podatkov lahko temelji na soglasju, ki ga posameznik da podjetju LOGAR TRADE.

Na soglasju lahko opcijsko izberete za katere namene se lahko vaši osebni podatki obdelujejo, soglasje pa opredeljuje tudi vaše pravice.

Kot uporabnik našega spletnega mesta (naročnik, ki je fizična oseba) ste tako seznanjeni, da lahko kadarkoli zahtevate, da vam podjetje LOGAR TRADE:

potrdi, ali se podatki v zvezi z vami obdelujejo ali ne, in vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov ter njihovo prepisovanje ali kopiranje,
omogoči vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov oz. evidenco dejavnosti obdelave osebnih podatkov,
posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo na vas,
posreduje seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen,
poda informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o vas vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave,
poda informacijo o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo, ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem,
pojasni tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, v primeru izvajanja avtomatiziranega odločanja z obdelavo osebnih podatkov posameznika.
Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, lahko svoje soglasje kadarkoli prekliče oziroma spremeni na enak način, kot je bilo soglasje dano ali na drug način, kot ga opredeli podjetje LOGAR TRADE.


Piškotki

Naše spletno mesto uporablja tako imenovane piškotke. To so majhne besedilne datoteke, ki so s pomočjo brskalnika shranjene v vaši napravi in ne povzročajo škode.

Piškotke uporabljamo zato, da je naše spletno mesto uporabniku prijazno. Nekateri piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Omogočajo nam, da prepoznamo vaš brskalnik, ko nas naslednjič obiščete.

Če tega ne želite, lahko brskalnik nastavite tako, da vas obvesti o nastavitvi piškotkov in jih dovoli le v določenih primerih.

Onemogočanje piškotkov lahko omeji delovanje našega spletnega mesta.

Spletna analitika

Naše spletno mesto uporablja funkcije storitve za spletno analizo Google Analytics. Piškotki se uporabljajo za analizo uporabe spletnega mesta s strani naših uporabnikov. Ustvarjene informacije se prenesejo v strežnik ponudnika in se tam shranijo.

To lahko preprečite tako, da brskalnik nastavite tako, da se piškotki ne shranjujejo.

Vaš naslov IP je zabeležen, vendar so podatki psevdominizirani. To omogoča le grobo lokalizacijo in ne razkrije vaše identitete.

Odnos s ponudnikom spletne analitike temelji na sklepu Evropske komisije o ustreznosti. 

Naša skrb v smislu GDPR-ja je izboljšati našo ponudbo in spletno stran. Ker nam je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta pomembna, so uporabniški podatki psevdonimizirani.


Vaše pravice

V zvezi z vašimi podatki, ki jih hranimo, imate pravico do: pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov,  pravico do ugovora.

Posameznik lahko morebitno pritožbo, v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov, pošlje na elektronski naslov info@logar-trade.si ali po pošti na naslov LOGAR TRADE d.o.o., Poslovna cona A41, 4208 Šenčur. Prav tako ima vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vloži pritožbo neposredno pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z njim krši slovenske predpise ali predpise EU na področju varstva osebnih podatkov.

Z uporabo naše spletne strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali.
 

Upravljavec:

LOGAR TRADE d. o. o. , Poslovna cona A 41, SI-4208 Šenčur, SI27 389 910

Kontaktni podatki: info@logar-trade. com, 00386/4 25 19 400

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Ogled katalogov

DELOVNI ČAS TRGOVINE

Ponedeljek - Petek: 
9.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
Sobota: 
9.00 - 12.00

Lokacija trgovine

E-NOVICE

Novosti v naši ponudbi, akcije, članki, nasveti in še več. Prijavite se na e-novice in ostanite v stiku z nami!

Prijava na e-novice