Izdelano s smislom za detajle

Izdelano s smislom za detajle

...

Začetki

Pred več kot štirimi desetletji se je začela pisati zgodba našega družinskega podjetja. Tradicija izdelave čebelarske opreme se je rodila leta 1979, ko je ustanovitelj Anton Logar sklenil proizvajati čebelarsko opremo in tako s svojimi izdelki predstavil Slovenijo kot deželo čebel in odličnih čebelarskih praks; in vse to iz svoje male obrtne delavnice.

Skozi desetletja je dejavnost podjetja rastla, a v njegovem bistvu ostala enaka - s spoštovanjem do kupcev in ljubeznijo do čebel.

Danes

V družini Logar že od ustanovitve živimo in rastemo skupaj s podjetjem. Trenutno ga vodi že druga generacija in del naše zgodbe je več kot 25 zaposlenih.

Od začetkov s proizvodnjo v veliko manjšem obsegu smo z inovativnostjo in posluhom za čebelarje prodrli na mednarodne trge. Izdelki izpod rok naših mojstrov nastajajo v poslovni coni v Šenčurju, kjer imamo lastno proizvodnjo in trgovino.

Osemdeset odstotkov naših kvalitetnih izdelkov, izvozimo v več kot petdeset držav, največ na območju EU, predvsem v Nemčijo in Avstrijo.

...
...

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Storitve in trgovina

V lastni maloprodajni trgovini ponujamo širok izbor čebelarske opreme tako za hobi kot profesionalne čebelarje.

S tehnološko sodobno opremljeno proizvodnjo za preoblikovanje pločevine nudimo storitve laserskega razreza pločevin (Fe, Inox), CNC krivljenje, prebijanje in ovijanje pločevine, globoki vlek ter TIG varjenje. Z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z nerjavečimi materiali pomagamo strankam in podjetjem pri razvoju produktov ter proizvodnjo izdelkov po meri.

Stopite v stik

Če imate vprašanja ali pomisleke, ste na pravem mestu. Pokličite nas ali nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali.
...
Zavedamo se, da je treba v podjetništvu ves čas napredovati in se razvijati, če hočemo našim kupcem ponuditi najboljše s podpisom blagovne znamke Logar. Stalne izboljšave in razvoj novih produktov so le eden od naših dolgoročnih ciljev, ki se jih trudimo uresničevati skozi filozofijo in tudi vsakodnevna dejanja podjetja. Stremimo predvsem h kakovosti in spoštovanju - tako zaposlenih, dobaviteljev, kupcev in narave.
- Zdravko Logar, direktor

Sejmi

Največ nam pomeni stik s strankami na mednarodnih sejmih, ki se jih redno udeležujemo. Poleg sejmov pa razstavljamo na svetovnih čebelarskih razstavah Apimondia; prisotni smo bili v Buenos Airesu, Kijevu, Montrealu.
...
...

Priznanja in nagrade

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Ogled katalogov

DELOVNI ČAS TRGOVINE

Ponedeljek in četrtek:  
9.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
Torek, sreda in petek:  
9.00 - 12.00 in 13.00 - 16.00
Sobota: 
9.00 - 12.00

 

 
 

Lokacija trgovine

E-NOVICE

Novosti v naši ponudbi, akcije, članki, nasveti in še več. Prijavite se na e-novice in ostanite v stiku z nami!

Prijava na e-novice