Izdelano s smislom za detajle

Potopni grelec rebrasti s termično varovalko, 2.3 kW (E 2004 T)

Šifra: 7108

Cena: Za ceno artikla oddajte povpraševanje

Zmogljiv potopni grelnik z rebrastim grelnim telesom je primeren za gretje medu, vode, sokov ali mleka v ustreznih, temperaturno obstojnih posodah.

Grelno telo je izdelano iz aluminija, držalo iz kvalitetne plastike. Električno ohišje grelnika je ustrezno zaščiteno pred vlago. Temperaturo grelnega telesa se uravnava na termostatu (20° - 100°C), ki avtomatsko vklaplja in izklaplja dovod električnega toka. Grelnik ima vgrajeno termično varovalko, ki samodejno ustavi delovanje grelnika v primeru,...

Preberi

Zmogljiv potopni grelnik z rebrastim grelnim telesom je primeren za gretje medu, vode, sokov ali mleka v ustreznih, temperaturno obstojnih posodah.

Grelno telo je izdelano iz aluminija, držalo iz kvalitetne plastike. Električno ohišje grelnika je ustrezno zaščiteno pred vlago. Temperaturo grelnega telesa se uravnava na termostatu (20° - 100°C), ki avtomatsko vklaplja in izklaplja dovod električnega toka. Grelnik ima vgrajeno termično varovalko, ki samodejno ustavi delovanje grelnika v primeru, da pride do okvare termostata.
Med segrevanjem nivo medu ne sme pasti pod zgornji rob grelnega telesa – v nasprotnem primeru bo prišlo do pregretja grelnega telesa nad maksimalno dovoljeno temperaturo (70°C) in posledično do aktivacije termične varovalke. Termična varovalka bo izključila delovanje grelnika, pred ponovno uporabo jo boste morali zamenjati z novo. Menjava termične varovalke NI vključena v garancijo. Grelnika ne smete potopiti v med ali tekočino, ki ima temperaturo višjo od 70°C, ker se v takem primeru aktivira termična varovalka.
Pomembno: grelnik ne pregreva medu, če pravilno nastavimo temperaturo. Rokovanje z grelnikom in čiščenje slednjega je enostavno.

Tehnični podatki:
- moč: 2.300 W
- napetost: 230
- zaščitni razred: IPX 7
- teža: ca. 4 kg
- premer grelnega telesa: 15 cm
- višina grelnega telesa: 14 cm
- skupna višina grelnika: 86 cm
- nivo produkta v posodi: min. 140 mm/maks. 690 mm
Lastna proizvodnja
Kvaliteta
Zanesljiv partner
Lasten razvoj

Ne spreglejte

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Ogled katalogov

DELOVNI ČAS TRGOVINE

Ponedeljek - Petek: 
9.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
Sobota:
9.00 - 12.00 

V mesecih avgust, november, december, januar, februar in marec je trgovina ob sobotah zaprta.

Lokacija trgovine

E-NOVICE

Novosti v naši ponudbi, akcije, članki, nasveti in še več. Prijavite se na e-novice in ostanite v stiku z nami!

Prijava na e-novice