Logar trade d.o.o.

Poslovna cona A 41

SI-4208 Šenčur

Tel:04 25 19 410

info@logar-trade.si

Delovni čas trgovine:

ponedeljek - petek:

9.00 - 12.00

13.00 - 17.00

sobota:  

9:00 - 12:00

V mesecih avgust, november, december in januar je trgovina

OB SOBOTAH zaprta.
 

 

Pogoji poslovanja

Dostava blaga
Izdelke, ki jih naročite telefonsko ali po e-mailu in so na zalogi vam odpremimo isti dan če prejmemo naročilo do 10. ure oz. najkasneje v roku dveh delovnih dni na želeni naslov. Stroške pošiljanja blaga plača prejemnik. Kliknite tukaj za prikaz stroškov dostave. Če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo.

Blago pošiljamo na riziko kupca. Kupec je dolžan pri prevzemu preveriti morebitne možne poškodbe pošiljke med prevozom in pripombe vpisati na vozni list. Priporočamo vam, da v primeru poškodovane embalaže takoj preverite stanje naročenega blaga in nas o tem obvestite.

Plačilo blaga
Naročene izdelke potrošnik plača po povzetju dostavljalcu blaga.

Vračilo blaga
Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe katere predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika.
Potrošnik mora blago vrniti nepoškodovano in nerabljeno, pakirano v originalni embalaži, skupaj z vsemi navodili za uporabo, garancijskim listom in originalnim računom. Blago vrnete na svoje stroške.

Podjetje je dolžno potrošniku pri odstopu od pogodbe vrniti vsa opravljena plačila skladno z določbami Zakona o varstvu potrošnikov. Kupnino za vrnjeno blago vam bomo vrnili s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov: Logar trade d.o.o., Poslovna cona A 41, 4208 Šenčur.Veljavnost ponudbe
Cene navedene v ponudbi, ki je pošljemo kot odgovor na vaše povpraševanje preko spletne košarice so veljavne 5 dni od poslane ponudbe. Cene v ponudbi vključujejo davek na dodano vrednost in veljajo EXW Šenčur.


Garancija
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi veljavnega računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Arhiviranje pogodbe
Izvod pogodbe v pisni obliki prejme kupec na dom (kot račun ob dobavi).
Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja Logar trade d.o.o., Poslovna cona A 41, 4208 Šenčur. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@logar-trade.si

Vse slike na spletni strani so simbolične. Pridržujemo si pravico do spremembe in tehničnih izboljšav ter napak v besedilu.
Uporaba slik in besedil iz spletne strani ni dovoljena.
Iskalnik:
Vnesite šifro ali naziv izdelka:
Košarica
Naročite naš brezplačni katalog!
Sofinanciranje nakupa čeb. opreme 2017-2019
Informacije o cenah izdelkov
  • Oddajte povpraševanje
  • Zahtevajte ponudbo
  • Plačilo po povzetju

Podarite darilni bon!

E-novice
Novosti naše ponudbe, posebne akcije in popusti, članki in nasveti....
Vnesite svoj e-naslov: