Logar trade d.o.o.

Poslovna cona A 41

SI-4208 Šenčur

Tel:04 25 19 410

info@logar-trade.si

Delovni čas trgovine:

ponedeljek - petek:

9.00 - 12.00

13.00 - 17.00

sobota:  

9.00 - 12.00

V mesecih avgust, november, december in januar je trgovina

OB SOBOTAH zaprta.
 

 

O podjetju

Družinsko podjetje Logar trade d.o.o. sodi med najuspešnejše proizvajalce čebelarske opreme iz nerjaveče pločevine v Evropi. Izhaja iz 35 letne tradicije družinskega podjetja, ki ga je zasnoval g. Anton Logar, danes pa zaposluje 20 ljudi. Gospod Logar je pričel s ključavničarsko dejavnostjo in izdelovanjem točil za med v domači garaži. Z znanjem, inovativnostjo in posluhom za potrebe čebelarjev je razvijal čebelarsko opremo, postopno širil poslovanje in se usmeril v specializirano proizvodnjo izdelkov za potrebe čebelarjev. Podjetje Logar trade d.o.o. še naprej ostaja v družinski lasti, saj v njem delajo vsi trije nasledniki, ki so s svojo poslovno spretnostjo, s sposobnostjo hitrega prilagajanja tržnim razmeram, marketinškim znanjem in marljivim delom iz obrtniške dejavnosti ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo in prodajno čebelarski program bistveno razširili ter popeljali na tuje trge. Po več kot treh desetletjih poslovanja smo z našimi izdelki prisotni domala na celem evropskem trgu.

Od začetka pa do danes v podjetju ostajamo specialisti za proizvodnjo in prodajo vrhunske opreme za čebelarje.

Celotna proizvodnja je plod lastnega znanja, razvoja, izkušenj in tradicije. Podjetje je iz preproste delavnice že zdavnaj preraslo v moderno veliko serijsko proizvodnjo. Prelomnica v poslovanju je bila v letu 2004. Tedaj smo podjetje preselili v poslovno cono, kjer smo zgradili popolnoma nove proizvodne, poslovne, skladiščne in prodajne prostore, ki jih na 2000 m² obvladujemo z 20 zaposlenimi. Proizvodnjo smo dopolnili z lastno trgovino, kjer lahko tako čebelar začetnik, kot tudi profesionalni čebelar, dobi vse potrebno za svoje čebelarstvo. V letih 2008/2010 smo posodobili in tehnološko opremili celotno proizvodnjo z uvedbo modernih CNC krmiljenih strojev, ki nam omogočajo izdelavo tudi najzahtevnejših proizvodov. Okoljska osveščenost je osnovni element poslovne strategije podjetja, ki vlaga v razvoj okolju prijaznih izdelkov in tehnologij.

Z znanjem in tradicijo smo zgradili dobro prepoznavno blagovno znamko »Logar«, ki med čebelarji predstavlja kakovost, varnost in zanesljivost. Kvaliteta, nenehni razvoj, dolgoletne izkušnje, ugodna in široka ponudba ter osebni pristop h kupcu je vodilo podjetja Logar trade d.o.o. Do kupcev pristopamo individualno, kot tudi z udeležbo na specializiranih sejmih in razstavah po Evropi in svetu. Bronasta medalja za tehnološke dosežke Apimondija 2003 nam je bila že tedaj dokaz, da smo na pravi poti.

Čebelarstvo je dejavnost, ki človeštvu daje hrano, zdravje in ga ohranja v naravnem ravnovesju in sobivanju. Zato je čebelarjenje tudi močno spodbujena in subvencionirana dejavnost v EU, ki jo še posebej propagiramo tudi med mladimi. Ponosni smo, da smo s svojimi izdelki lahko del te zgodbe.
 

 

Iskalnik:
Vnesite šifro ali naziv izdelka:
Košarica
Naročite naš brezplačni katalog!
Sofinanciranje nakupa čeb. opreme 2017-2019
Informacije o cenah izdelkov
  • Oddajte povpraševanje
  • Zahtevajte ponudbo
  • Plačilo po povzetju

Podarite darilni bon!

E-novice
Novosti naše ponudbe, posebne akcije in popusti, članki in nasveti....
Vnesite svoj e-naslov: