Logar trade d.o.o.

Poslovna cona A 41

SI-4208 Šenčur

Tel:04 25 19 410

info@logar-trade.si

Delovni čas trgovine:

ponedeljek - petek:

9.00 - 12.00

13.00 - 17.00

sobota:  

9:00 - 12:00

V mesecih avgust, november, december in januar je trgovina

OB SOBOTAH zaprta.
 

 

O podjetju

Predstavitev

Logar trade je družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo na področju proizvodnje čebelarske opreme za vse potrebe čebelarjev. Naše podjetje temelji na izvozu, saj izvozimo več kot 80% vseh produktov, največ v Nemčijo in Avstrijo – skupaj pa v več kot 40 držav sveta.

Podjetje sodi med največje in najkvalitetnejše ponudnike čebelarske opreme – točil za med, nerjavečih posod za med, kuhalnik voščin in pripomočkov za segrevanje, polnjenje in cedenje medu.

S tehnološko opremljeno proizvodnjo ponujamo laserski razrez pločevine, CNC krivljenje, uvijanje, prebijanje, globoki vlek in TIG varjenje.

Zaposleni stalno s posluhom do kupcev izboljšujemo lastne produkte in širimo naš program izdelkov.  Na sedežu podjetja v Šenčurju smo že od leta 2004 in tu se nahaja tudi lastna proizvodnja, trgovina, skladišča in pisarne.

Zgodovina

Temelje podjetja je postavil Anton Logar, ko je leta 1979 odprl obrtniško delavnico. S svojo inovativnostjo in posluhom za potrebe čebelarjev je pričel izdelovati svoje prve izdelke. Ob večjem obsegu dela je Zdravko Logar nadaljeval tradicijo z ustanovitvijo podjetja Logar trade d.o.o. S prodorom na mednarodne trge se je obseg podjetja večal in leta 2004 se je podjetje preselilo na novo lokacijo v Šenčurju.

Skozi leta smo s prizadevanjem za vsak detajl uspešno gradili znamko Logar, ki smo jo ustvarili s kakovostjo, odzivnostjo, inovativnostjo, prisotnostjo na mednarodnih sejmih in doslednostjo pri izpolnjevanju dogovorjenega.

Družina Logar že od ustanovitve živi skupaj s podjetjem. Podjetje vodi direktor Zdravko Logar, žena Mateja vodi finance in komercialo, njegov brat Stane pa je vodja proizvodnje.

Nagrade in Priznanja

V podjetju nam vsako priznanje in nagrada veliko pomeni, ker gre za potrditev, da smo na pravi poti in da delamo dobro.

Leta 2003 smo na svetovnem čebelarskem kongresu Apimondia v Ljubljani prejeli bronasto medaljo za tehnološke inovacije, leta 2013 pa smo spet na Apimondii v Kievu prejeli srebrno medaljo za razstavni prostor.

Leta 2018 je bilo podjetje nominirano za gorenjsko gazelo, ki se podeljuje najhitreje rastočim slovenskim podjetjem. Prav tako smo prejemniki Zlate bonitete odličnosti, ki jo podeljuje Bisnode. Zgodba družinskega podjetja Logar je bila predstavljena tudi v knjigi Družinsko podjetništvo 2018, kjer EY Slovenija vsako leto predstavi 10 uspešnih družinskih podjetij.

 

Iskalnik:
Vnesite šifro ali naziv izdelka:
Košarica
Naročite naš brezplačni katalog!
Sofinanciranje nakupa čeb. opreme 2017-2019
Informacije o cenah izdelkov
  • Oddajte povpraševanje
  • Zahtevajte ponudbo
  • Plačilo po povzetju

Podarite darilni bon!

E-novice
Novosti naše ponudbe, posebne akcije in popusti, članki in nasveti....
Vnesite svoj e-naslov: