Izdelano s smislom za detajle

Naprava za pridobivanje cvetnega prahu-izkopanca

Šifra: 7635
259,00 €
Cena vključuje DDV

Za hobi čebelarje
Satje za pridobivanje izkopanca morate pripraviti vnaprej. Najprej iztočite ves med, nato ga vrnite v panj če je potrebno (satje ki ga boste uporabili mora biti popolnoma brez medu). Nato razlomite satje na trakove široke max 85 mm (ne uporabljajte noža) in ga zamrznite čez noč na -18°C (vsaj 16h). Takoj ko satje vzamete iz zamrzovalnika jih spustite skozi napravo. Trakovi satja morajo ostati zamrznjeni ves čas. Ko trakove zamrznete postane vosek lomljiv in lahko razpade, šestkotniki...

Preberi

Za hobi čebelarje
Satje za pridobivanje izkopanca morate pripraviti vnaprej. Najprej iztočite ves med, nato ga vrnite v panj če je potrebno (satje ki ga boste uporabili mora biti popolnoma brez medu). Nato razlomite satje na trakove široke max 85 mm (ne uporabljajte noža) in ga zamrznite čez noč na -18°C (vsaj 16h). Takoj ko satje vzamete iz zamrzovalnika jih spustite skozi napravo. Trakovi satja morajo ostati zamrznjeni ves čas. Ko trakove zamrznete postane vosek lomljiv in lahko razpade, šestkotniki izkopanca pa postanejo trši in obdržijo svojo obliko.
Pred shranjevanjem/pakiranjem mora biti izkopanec popolnoma suh. Sušiti ga morate 2-3 dni na temperaturi 42°C ali 43°C. Če ga ne boste takoj popolnoma posušili, ga je potrebno shraniti nazaj v zamrzovalnik.
Produktivnost: do 20 kg/h
Učinkovitost ločevanja: do 100%
Širina odprtine: 85 mm
Moč: 250 W / 230 V
Lastna proizvodnja
Kvaliteta
Zanesljiv partner
Lasten razvoj

Ne spreglejte

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Katalogi

Poglejte si našo ponudbo katalogov za več informacij o naših izdelkih. Lahko si jih prenesete v PDF formatu.

Ogled katalogov

DELOVNI ČAS TRGOVINE

Ponedeljek - Petek: 
9.00 - 12.00 in 13.00 - 16.00 
Sobota: 
9.00 - 12.00

 

 
 

Lokacija trgovine

E-NOVICE

Novosti v naši ponudbi, akcije, članki, nasveti in še več. Prijavite se na e-novice in ostanite v stiku z nami!

Prijava na e-novice