Logar trade d.o.o.

Poslovna cona A 41

SI-4208 Šenčur

Tel:04 25 19 410

info@logar-trade.si

Delovni čas trgovine:

ponedeljek - petek:

9.00 - 12.00

13.00 - 17.00

sobota:  

9:00 - 12:00

V mesecih avgust, november, december in januar je trgovina

OB SOBOTAH zaprta.
 

 

Kje nas najdete?

Sedež podjetja je v Poslovni coni Šenčur, v bližini izvoza iz avtoceste A2 Jesenice-Ljubljana, slaba 2 kilometra od letališča Brnik, 5 minut oddaljeni od Kranja in 20 minut od Ljubljane.

Najboljši dostop iz Ljubljane je po avtocesti Ljubljana-Jesenice. Pri izvozu Kranj-vzhod zapustite avtocesto in na krožnem križišču zavijte desno v smeri proti Brniku. Po približno 300m pri drugem uvozu zavijte desno v Poslovno cono Šenčur (pred bencinsko črpalko). Naša stavba je osma na desni strani.

Dostop iz smeri Jesenic je po avtocesti Jesenice-Ljubljana. Pri izvozu Kranj-vzhod zapustite avtocesto in na križišču zavijte desno v smeri proti letališču Brnik. Pot nadaljujete skozi krožno križišče, po približno 300m pri drugem uvozu zavijte desno v Poslovno cono Šenčur (pred bencinsko črpalko). Naša stavba je osma na desni strani.

Dostop iz Kranja je v smeri proti letališču Brnik. V krožnem križišču pri Šenčurju se držite smeri Brnik, po približno 300m pri drugem uvozu zavijte desno v Poslovno cono Šenčur (pred bencinsko črpalko). Naša stavba je osma na desni strani.

Iz smeri Domžal in Mengša peljite  po regionalni cesti proti Kranju, mimo letališča Brnik, mimo bencinske črpalke in nato zavijte levo v Poslovno cono Šenčur. Naša stavba je osma na desni strani.

Podrobno lokacijo si lahko pogledate na spodnjih zemljevidih. 

 Klikni tukaj za prikaz lokacije v PDF formatu.


View Larger Map

Iskalnik:
Vnesite šifro ali naziv izdelka:
Košarica
Naročite naš brezplačni katalog!
Sofinanciranje nakupa čeb. opreme 2017-2019
Informacije o cenah izdelkov
  • Oddajte povpraševanje
  • Zahtevajte ponudbo
  • Plačilo po povzetju

Podarite darilni bon!

E-novice
Novosti naše ponudbe, posebne akcije in popusti, članki in nasveti....
Vnesite svoj e-naslov: